[Dream, First-Line Medewerkerstijl] "Deze gimmick, die de ‘fellow’ is"

[Dream, First-Line Medewerkerstijl] "Deze gimmick, die de ‘fellow’ is"

Om 8 uur ‘s ochtends, in Jiangsu Province, provincie Jiangsu, een 39-jarige Zhang Qingqing, en begon en een dagje werk. De ochtend, controleer de kamer, help de ouderen te wassen, eten … Zhang Qingqing is druk, een kleine vrouw hangt altijd op een pop.

Elke oude man is bijzonder intiem, het lijkt een onderwerp te hebben dat niet is getact. Op 18-jarige leeftijd begon Zhang Qingqing aan de postpension-bewakers, en één was 21 jaar.

Aan het begin van het begin heeft ze ook veel problemen gehad. "Ik dacht er elke dag aan. Hoe heb ik de oude mensen? Vandaag?" Eenmaal, zhang Qingqing zag een oude man met onrecht, alleen, Zie er heel eenzaam uit, ik ging naar voren, maar de oude man wilde niet praten, maar het was maar een paar woorden.

Toen Zhang Qingqing over zijn geboortestad sprak, werd de oude man geopend. "Ik zal teruggaan om te betalen voor de geboortestad van de oude man, ik zal een ‘oude township de volgende keer herkennen, luister dan naar hem om te zeggen dat ik jong en het verhaal ben." Net zoals deze, Zhang Qingqing gevonden en de oude mensen " dichterbij "onderwerp.

Over het huiswerk van de geboortestad is gedaan, Zhang Qingqing en de oude mensen hebben meer gesprekken. Een oude man grapte en zei: "Deze gimmick, die ‘fellow’ is!" 2020, New Crown Pneumonia epidemische aanval, Zhang Qingqing aarzelde niet om deel te nemen aan de hulp van de oudere service "Cross Provincial Rescue". Zhang Qingqing strekte zich, eerder uitgerekt, iedereen begreep de werkelijke situatie van Wuhan niet. Nadat ze aankwamen, "hoorde ik de oude mensen zeggen: ‘Ik hoopte je eindelijk.’ Het is een moment, ik voel dat het niet bang is." Was, eet, in het water, Rubbower, Size Care, Draai om, vervang de vellen, maak de kleding schoon … Zhang Qingqing en de tantes doen zowel verpleegkundigen als verpleegkundigen en betrekken volledig de dagelijkse zorg voor de oude mensen om hun te ontmoeten levens nodig.

"Kijk niet, keer deze eenvoudige actie om, het is niet eenvoudig om het goed te doen.

"Zhang Qingqing zei: Als je alleen brute power gebruikt, is zorg niet professioneel, je zult de oude man pijn doen als je niet voorzichtig bent.

"Buig eerst een been, duw het draaipunt van de boog in één hand en de andere hand wordt aangeduid, dus het is arbeidsbesparing.

"Het hele lichaam brandt ernstig pati?nten, brain-out bloed, drie-graden kleefstofbejaarden … deze ernstige pati?nten zijn met prima en prima behandeld, en velen van hen worden in gevaar geworden.

Ik hou ervan mijn hersens te bewegen, ik hou van Zhang Qingqing, ik heb de eerste prijs gewonnen van de National Derde Pension Nursing Career Competition.

Een paar dagen geleden hielden Jiangsu Provincial Committee Propaganda-afdeling en de afdeling Provincial Civil Affairs gezamenlijk de 20021 "Most American Pension Nursing" Awards-ceremonie, Zhang Qingqing als bekroonde vertegenwoordiger deelde de ervaring, "Serieus behandel elke pati?nt, behandel ze als hun Eigen geliefden, verander je geest, zorg voor ze met je hart.

".